Ikea Fjällberget - Конференциска столица

Код на Производот: 9911

Достапност:Има на залиха

14,890 ден 14,890
Максимална тежина: 110 кг Ширина: 67 см Длабочина: 67 см Максимална висина: 86 см Минимална висина: 56 см Седиште, ширина: 42 см Седиште, длабочина: 40 см Материјал: дрво, челик, полиестер, високоеластична полиуретанска пена (65 кг/м3) Максимална тежина: 110 кг Димензии на пакувањето: 64 х 51 х 17 см Шифри и бои: - Крем: 404.062.77 - Црна: 403.964.19 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.