Ikea Ekrar - Закачалка

Код на Производот: 104.155.94

Достапност:Има на залиха

1,960 ден 1,960
Код на производ:104.155.94
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  челик
 > Боја: бела

Димензии на производот
 > Длабочина: 63 см
 > Ширина: 63 см
 > Висина: 169см

Димензии на пакување
 > Должина: 100см
 > Ширина: 17см
 > Висина: 7см
Бруто Тежина: 1,34 кг
Број на пакување: 1
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.