Ikea Detolf - Стаклена витрина

Код на Производот: 802.691.22

Достапност:Има на залиха

6,100 ден 6,100
Код на производ:802.691.22
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иверка, стакло
 > Боја: бела
 > Макс. оптоварување / полица: 3,50 кг

Димензии на производот
 > Ширина: 43 см
 > Длабочина: 37 см
 > Висина: 163 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 162 см
 > Ширина: 40 см
 > Висина: 5 см
 > Бруто Тежина: 20,30 кг

Број на пакување: 2
 > Должина: 165 см
 > Ширина: 36 см
 > Висина: 4 см
 > Бруто Тежина: 16,80 кг

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.