Ikea Dagotto - Потпирач за нозе

Код на Производот: 402.409.89

Достапност:Има на залиха

1,160 ден 1,160

Код на производ:402.409.89

Карактеристики на производот 
 > Материјал: ПВЦ / челик
 > Боја: црна

Димензии на производот:
> Ширина: 49 cm
> Ширина:  38 cm
> Висина: 15 cm 

Димензии на пакувањето: 
> Должина: 49 cm
> Ширина: 38 cm
> Висина: 4 cm

Број пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 1,51 kg
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.