Ikea Bissa - Комода за чевли 49x135 cm

Код на Производот: 102.427.39

Достапност:Има на залиха

3,380 ден 3,380

Достапни Опции

Код на производ:502.484.28 (црно-кафена)
Код на производ:102.427.39 (бела)
Број пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 22.92 kg

Карактеристики на производот:
Материјал: иверка
Боја 1: бела
Боја 2: црно-кафена
Димензии на производот:
Должина: 28cm
Ширина: 49cm
Висина: 135cm
Димензии на пакувањето:
Должина: 136cm
Ширина: 44cm
Висина: 9cm

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.