Ikea Askholmen Стол на расклопување за надоворешна употреба

Код на Производот: 502.400.31

Достапност:Има на залиха

2,050 ден 2,050
Код на производ:502.400.31

Карактеристики на производот 
 > Материјал: багремово дрво
 > Боја:  кафенa

 • Димензии на производот:
ASKHOLMEN стол на расклопување, багрем/челик (  50240031 ) 
 • > Ширина: 36 cm
 • > Длабочина: 49 cm
 •  > Висина: 87 cm
 •  > Седло, ширина: 36 cm
 •  > Седло, длабочина: 30 cm
   > Седло, висина: 46 cm

Број пакети: 1
Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 108 cm
 •  > Ширина: 61 cm
 •  > Висина: 7 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 4.50 kg

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот