Ikea Askholmen Маса на расклопување за надоворешна употреба

Код на Производот: 103.378.17

Достапност:Има на залиха

4,800 ден 4,800
Код на производ:103.378.17

Карактеристики на производот 
 > Материјал: багремово дрво
 > Боја:  кафеава

Димензии на производот:
ASKHOLMEN маса на расклопување 112x62см, багрем ( 10337817 ) - 1 бр.
> Должина: 112 cm
> Ширина: 62 cm
> Висина: 73  cm

Број пакети: 1
Димензии на пакувањето:  
ASKHOLMEN маса на расклопување 112x62см, багрем ( 10337817 ) - 1 бр.
> Должина: 108cm
> Ширина: 61 cm
> Висина: 7 cm
Бруто тежина на пакувањето: 6.30kg

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.