Ikea Asarum - Тросед

Код на Производот: 502.846.47

Достапност:Има на залиха

17,590 ден 17,590
Код на производ:502.846.47
Карактеристики на производот 
 > Боја: сива
 > Материјал:  100% полиестер, метал, дрво,  полиуретанска пена 30 кг / м3

Димензии на производот:
 •  > Ширина: 193 см
 •  > Длабочина: 84 см
 •  > Висина: 73 см
 •  > Седиште, ширина: 193 см
 •  > Седиште, длабочина: 52 см
 •  > Седиште, висина: 41 см
 •  > Кревет, ширина: 132 см
 •  > Кревет, должина: 193 см 


Димензии на пакувањето:

 •  > Должина 195 cm
 •  > Ширина 73 cm
 •  > Висина 51 cm

Број на пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 59,35 kg
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.