Ikea Antilop - Бебешки стол за хранење

Код на Производот: 290.672.93

Достапност:Има на залиха

1,800 ден 1,800
Код на производ: 29067293
Карактеристики на производот: 
  > Материјал: метал, пластика
  > Боја: бела

Димензии на производот
  > Ширина: 58 см
  > Длабочина: 62 см
  > Висина: 90 см

Вклучени производи
  > ANTILOP Табла за столче за хранење (40076093)
  > ANTILOP седло за столче за хранење (70279942) 
  > ANTILOP ногатки за столче за хранење, 4 бр (80279946) 

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.