Ikea Adde - Столица

Код на Производот: 8823

Достапност:Има на залиха

1,190 ден 1,190
Материјал: Челик, Полипропиленска пластика Максимална тежина: 110 кг Ширина: 39 см Длабочина: 47 см Висина: 77 см Тежина: 2,73 кг Димензии на пакувањето: 77 х 50 х 8 см Шифри: - Бела: 102.191.78 - Црна: 902.142.85 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.