I16540L1 PRISM

15,490.00 ден 15,490.00
Купувачот на Guess часовник е млад, секси, авантурист и го инкорпорира својот часовник како дел од своите аксесоари. Со посветеност и напреден дизајн, брендот е во тек со светските модни трендови.