Воздушна топка - Hover Ball

Код на Производот: 0519A

Достапност:Нема на залиха

Децата обожаваат да играат со топка. Hover Ball е толку забавна за трчање напред –назад, пријателски фудбалски утакмици кои на децата им создаваат незаборавни спомени. Кога надвор врне дожд играњето на фудбал дома е веќе возможно со Hover Ball.

Hover Ball е уникатна и многу забавна топка која само навидум изгледа како топка. Hover Ball има облик на сфера која се свижи во воздушната сфера користејќи перки. Работи на батерии. Играчката е обиколена со гумен претен кој преставува заштита од уништување на мебелот.

Безопасна игра наречена “air football”!

Воздушната фудбалска топка Hover Ball е тука, да му обезбеди на Вашето дете безопасна и забавна игра во домашни услови преку целата година!

Топката треба да се постави на рамна површина како мермер, паркет или на теписон.