-42%

Hot Wheels - Gravity-Powered Fair Start

Код на Производот: HotWheels - Gravity-Powered Fair Start

Достапност:Нема на залиха

2,390 ден 1,390 ден 1,390

Ви ја претставуваме супер патеката HotWheels, подарок од кој секое дете ќе биде презадоволно!

Одличен квалитет и прецизни детали, детето ќе биде во можност да си ја изгради патеката со карактеристични кривини, прстени свртувања од 360 степени. Деловите се лесно и цврсто прицврстени едни на други и направени од цврста пластика.

Со Supercar, која е двапати вклучена во комплетот, на младиот фан на HotWheels му се овозможува да се натпреварува со своите другарчиња тркајќи ги своите автомобили по патеката која сами ја креирале. Дајте му на детето радост - дајте му HotWheels!

Димензии: 157х86х65