-61%

Hot Wheels - Double Pull Back

Код на Производот: HotWheels - Double Pull Back

Достапност:Има на залиха

999 ден 399 ден 399

Трка на автомобили во барабан, дали тоа звучи примамливо?

Барабанот се лепи на подлога, се прикачуваат шините и се додава горниот дел од барабанот. Ротирачките автомобили се пуштат истовремено и почнува трката во барабанот.

↪ Победник е оној автомобил што ќе остане на своите тркала ↩

Во понудата се вклучени барабан во кој се тркат автомобилите, два ротирачки автомобили, две шини, четири лепенки и прикачувачи за шините.

Карактеристики:

✅ Изработен е од нетоксична пластика.

✅ Димензии на пакувањето: 35х27х14