-32%

Hot Wheels Figure 8 Raceway

1,890.00 ден 1,290.00 ден 1,290.00

Замислете брза трка со можноста за прилагодување на патните конфигурации? Направете си ја патеката како вие самите сакате и забавата може да започне !

Hot Wheels 8 Figure raceway e одличен подарок за еден мал навивач и вљубеник во брзите и бесни тркачки автомобили. Поврзете ги сите детали од сетот,кој што содржи три свртувања,поставете го автомобилот на Hot Wheels патеката и гледајте како се движат со огромни брзини по должината на целата патека.

Hot Wheels Figure 8 Raceway работи на батерија за која добивате полнач во сетот. Исто така во сетот добивате и двa автомобили.

Димензии:64х67х29