Детска играчка - Heroes of Goo Jit Zu

Код на Производот: ST-797

Достапност:Има на залиха

599 ден 199 ден 199

Запознајте ги херотите од Goo Jit Zu !

Серијата на Goo Jit Zu е составена од повеќе  херои! Искористете ја моќта на супер хероите од Goo Jit Zu за да го победите злото и  да го спасите денот!

Хероите на Goo Jit Zu им овозможуваат на децата сосема нова игра, игра со своите херои.

Секој лик има уникатно густо полнење со различна текстура. Стиснете го херојот за да ја видите бојата на текстурата со која е полн Вашиот херој.

Повлечете го за рацете и нозете и тој 3 пати ќе ја зголеми должината на телото. Кога ќе го пуштите се враќа во првобитната положба.

Goo Jit Zu хероите се обучени во уметноста на боречките вештини, и техниките на античките протести.

Goo Jit Zu би бил одличен подарок за Вашите најмали.

Серијата Goo Jit Zu е составена од:


1.Heroes of Goo Jit Zu - Squishy Tiger Action Figure, Tygor
2.Heroes of Goo Jit Zu - Mushy Panther Action Figure, Pantaro
3.Heroes of Goo Jit Zu - Gooey Dragon Action Figure, Blazagon
4.Heroes of Goo Jit Zu - Crunchy Gorilla Action Figure, Silverback
5. Heroes of Goo Jit Zu - Sandy Lion Action Figure, Sahario
6. Heroes of Goo Jit Zu - Stretchy Monkey Action Figure, Simian
7. Heroes of Goo Jit Zu - Oozy Scorpion Action Figure, Scorpius
8. Heroes of Goo Jit Zu - Stretchy Shark Action Figure, Thrash
9. Heroes of Goo Jit Zu - Crunchy Wolf Action Figure, Wolfpain