-25%

Хеликоптер со далечински упраувач

1,590.00 ден 1,200.00 ден 1,200.00

Големина: 51 x 18 x 8 сm

Тежина: 544.63 g

Материјал: Пластика

Многу лесно се упраува со помош на инфрацрвен далечински управувач и може да оди горе, долу, лево, десно, напред и назад.

Може слободно да се управува и во отворена и во затворена просторија.