GUESS UBN84002

3,990.00 ден 3,990.00
Накитот на Guess е постојано во еволуција, привлекувајќи млади, модно совесни потрошувачи. Посветеноста на новите идеи и напредниот дизајн го одржуваат брендот во тек со денешните трендови.