Моторизирана алатка за собирање прашина Go Duster

Код на Производот: JMT3617

Достапност:Нема на залиха

Go Duster e револуционерен моторизоран прашко ( собирач на прашина) кој чистењето го прави побрзо, полесно и позабавно.
Само притиснете го копчете и Go Dust почнува да се врти. Работи на батерии, некористи електрична енергија со што го прави достапен на секаде. Исчистете ги полиците, ролетните, електрилните апарати, мебелот,  книгите и тешко достапните места.
Со Go Dust ќе го скратите времето за чистење.

Карактериситки:

1.Go Duster го прави чистењето многу лесно и забавно!
2.Go Duster  е рачен, безжичен, работи на батерии и ја привлекува прашината како магнет.
3.Лесно може да ги исчистите тешко достапните места, без да  преместите ништо од полиците, со тоа заштедувате време.
4.Go Duster има 250 вртежи во минута, создавајќи статичко полнење привлекувајќи  ја прашината како магнет.
5.Користете го за ролетни, мебел, електроника, стакларија.
6.Може да го користите и за чистење на автомобил.
7.Go Duster го намалува Вашето време за чистење, го намалува напорот за чистење.