Frozen - Magical Ice Kingdom

Код на Производот: Frozen - Magical Ice Kingdom

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 1,290 ден 1,290

Изгради големо и блескавo леденo царство и почувствувајте ја магијата на авантурите со принцезата Елса по специјалниот лизгачки мост и скалите.

Во пакетот се вклучени сите Frozen јунаци почнувајќи од Елса, Ана, Олаф, Маршалд и снегулки кои ќе ви ги овозможат создавањето на сцени од Frozen и Frozen Forever, или пак да креирате нови возбудливи приказни со овие ликови.

Магичното заледено царство е составено од 694 парчиња и е играчка наменета како за девојчиња така и за момчиња.

Димензии на пакувањето: 49х48,5х8 см