-51%

Flying Spiderman - Детска играчка

Код на Производот: flyingspiderman

Достапност:Има на залиха

999 ден 499 ден 499

Полети високо во друштво со најхрабриот супер херој – Spiderman!

 На децата им се овозможува шанса да го полетаат Spiderman високо во воздухот и сами да го управуваат со помош на раката.

Spidermеn ќе лета високо, ќе се спушта и повторно ќе се издигне. Вашето дете само ќе ја контролираа оваа летачка играчка.

Оваа играчка има сензор за допир, односно кога ќе полета и почне да паѓа надолу доволно е само да ја поставите раката пред леталото и таа повторно ќе се издигне на горе.

Се полни со помош на USB кабел кој е вклучен во пакетот.

Карактеристики:

  • Забавна Дрон играчка Spiderman
  • Лета со помош на сензор
  • Се управува со помош на една рака
  • USB кабел за полнење
  • Време на летање од 15 до 20 минути

Време на полнење 30 минути