Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: 1579-01

Достапност:Има на залиха

650.00 ден 990.00 ден 650.00

Постигнете поголеми резултати со истиот па дури и помал напор !!

Оваа маица за слабеење е дефинитивно додатокот со кој ќе се зголеми вашиот резултат и вашата мотивација. Mаицата гарантира правилно држење на телото во текот на активностите, лесно се обликува околу телото и не се лизга.

Оваа фитнес термална маица го засилува потењето 3 до 4 пати повеќе од било кои други фитнес облеки и со тоа ви овозможува да бидете многу по продоктивни додека вежбате, пешачете, трчате или било кој друг вид на рекреација па дури и додека ги извршувате секојдневните домашни обврски.

Тајната на Neotex материјалот, од кој што е направена оваа маица освен што го зголемува потењето е тоа што ја задржува потта и не дозволува да излезе од другата страна. Многу брзо ќе осетите како маицата си ја прави својата магија околу стомахот и целиот горен дел на телото.