Exponi 3187 P - Спортски рачен часовник

Код на Производот: 2300

Достапност:Има на залиха

1,099 ден 1,099

Карактеристики:

- LCD дисплеј со 10 показатели(час, минута, секунди, месец, ден и седмица)
- Аларм со опција за повторување
- 12/24 автоматски календар
- 1/100 хронограф
- Задно осветлување

За правилна употреба, прочитајте го упатсвото