-51%

ЕМС - Стимулатор за зацврстување на мускулите

Код на Производот: ЕМС - Стимулатор за зацврстување на мускулите

Достапност:Нема на залиха

↪ Оформете ги и зацврстете вашите мускули додека гледате телевизија без никаков физички напор!

Оваа направа ви овозможува да ги оформите и зацврстите вашите мускули со само 20 минутно користење дневно. Користејќи го по одредена програма (7.5 минути на ниско ниво, 7.5 минути на средно ниво и 5 минути на високо ниво), овој стимулатор ќе го направи вашето тело да изгледа онака како што од секогаш сте посакувале.

Еден третман со овој производ е еднаков на 2000 метри трчање и 60 минути вежбање. Пакетот се состои од вкупно 3 стимулатори, еден поголем и два помали. Стимулаторите можат да се постават на било кој дел од телото и да сакате.

За да видите како функционира овој производ, погледнете го видеото подолу: