Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Рачни Часовници

Достапност:Има на залиха

9,190.00 ден 9,190.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.