Dynamic 10571 - Вертикален калорифер

Код на Производот: Dynamic10571.

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 1,399

Моќност: 2000W

Фреквенција: 50-60 Hz

Напон: 220-240 V

Опција за греење и ладење

Заштита од прегревање

2 прилагодливи термостати

Гаранција: 1 година