-66%

Дупла сатенска постелнина 10

4,590.00 ден 1,590.00 ден 1,590.00

Префинета и мека памучна постелнина со веќе докажан квалитет.

Сет од:

Една навлака за душек: 250 x 250

Една навлака за јорган: 200 x 230

Две навлаки за перници: 48 x 75