-66%

Постелнина микс

Код на Производот: Postelninamiks

Достапност:Има на залиха

4,590 ден 1,590 ден 1,590

Префинета и мека памучна постелнина со веќе докажан квалитет.

Сет од:

Една навлака за душек: 250 x 250

Една навлака за јорган: 200 x 230

Две навлаки за перници: 48 x 75