Дубак/проодувалка - Baby Walker

3,190.00 ден 3,190.00

Дубак/ проодувалка со додатоци за полесно проодување на вашето дете.

Карактеристики:

  • прилогодување на висината зависност од должината на детето;
  • во форма на ѕвездички свети и свири;
  • се приклопува за обезбедување на помалку простор;
  • безбедносен ремен за безбедност на вашето дете;
  • седиштето е обложено со сунѓер за удобност;