Дубак - Пиле Син

Код на Производот: Дубак - Happy Chicken Сиин-01

Достапност:Нема на залиха

Дубакот Пиле претставува помагало за лесно проодување на вашето дете. Изработен од квалитетен материјал, дополнително има вградено табла со играчки и копчиња кои се наменети за забава при нивното одење.

Карактеристики:

  • 5 позиции за прилогодување на висината;
  • за возраст од 6 до 18 месеци;
  • играчки;
  • музички ефекти;
  • 7 ротирачки тркалца и 360 степени;
  • носивост до 30kg;
  • меко седиште лесно за одржување и чистење;
  • лесно преклопување;
  • сертифициран;

Димензии: должина: 67.5cm; ширина: 59; висина: 57;