Дубак/Лулка - Baby Црвен

3,590.00 ден 3,590.00

Дубакот Baby претставува проодувалка наменето за вашето дете. Изработен од квалитетен материјал, може да биде во функција на дубак и во функција на лулка. Дополнително има вградено табла со играчки и копчиња кои се наменети за забава при нивното одење.

Карактеристики:

  • 3 позиции за прилогодување на висината;
  • за возраст над 6 месечна возраст;
  • играчки;
  • музички ефекти;
  • 4 тркалца;
  • стопер за безбедност на детето;
  • меко седиште лесно за одржување и чистење;
  • лесно преклопување;