Дубак - Little Bird Виолетов

1,490.00 ден 1,490.00

Дубакот Little Bird е совршен за вашето дете во раните денови од неговиот живот кога треба да прооди. Неговата основна функција е помагање на детето при неговото проодување, дополнително пружи и одлична забава со додатоците кои што ги има самиот дубак.

Има интерактивна музичка табла со пајче и играчки-ѕвечки кои помагаат на детето при одењето и видот, а по потреба можат да се извадат. Лесно пренослив и не зафаќа голем простор.

 

Карактеристики:

✔ носивост до 20kg;

✔ за возраст од 6 до 18 месеци;

✔ играчки;

✔ музички ефекти;

✔ 8 ротациони тркала 360 степени;

✔ лесно преклопување;

✔ меко седиште лесно за одржување и чистење;

✔ сертифициран;

Димензии:

 

➡ кога е во функција: 61 x 57 x 60cm;
➡ тежина: 2,47kg;