Дубак - Hyppo

Код на Производот: Дубак - Hyppo

Достапност:Нема на залиха

Одличен производ што ќе му овозможи на вашето дете низ игра, забава и музика да ги даде своите први чекори.

Музичката табла што ја има дубакот ќе го забавува вашето дете со музика.

Дубакот има 5 различни нивоа на висина, ротирачки тркала што ќе му овозможат лесно движење во било кој правец, како и рачка на задниот дел од дубакот што ќе му овозможи на родителот лесна контрола на движењето на детето.

Достапен е во три бои: сина, зелена и розова