Дубак - Делфин Розов

1,990.00 ден 1,990.00

Дубакот Делфин е совршен за вашето дете во раните денови од неговиот живот кога треба да преоди. Неговата основна функција е помагање на детето при неговото проодување, дополнително пружи и одлична забава со додатоците кои што ги има самиот дубак.

Има интерактивна музичка табла со пајче и играчки-ѕвечки кои помагаат на детето при одењето и видот, а по потреба можат да се извадат. Лесно пренослив и не зафаќа голем простор. 

Карактеристики:

  • поднесување на висината;
  • носивост до 12kg;
  • за возраст од 6 до 18 месеци;
  • играчки;
  • музички ефекти;
  • 7 ротациони тркала 360 степени;
  • лесно преклопување;
  • меко седиште лесно за одржување и чистење;
  • сертифициран;

Димензии:

 

➡ кога е во функција: 61 x 57 x 60cm;
➡ тежина: 2,47kg;