Држач за купатило

Код на Производот: rackazakupatilo

Достапност:Нема на залиха

Бидете сигурно во својот чекор во бањата! Оваа рачка за безбедност е лесна за опфаќање и обезбедува цврста поддршка при влегување и излегување од када или туш. Веднаш се инсталира, едноставно позиционирајте на кабината или тушот и туркајте ги зелените јазичиња за да ги заклучите чашите  за вшмукување. За да ја отстраните, само превртете ги страничните рачки нагоре. Може да се инсталира вертикално или хоризонтално дури и под агол! Може да се залепи на плочки, порцелан или фиберглас. Изработена е од многу цврста и трајна пластика.

  • Им помага на мали деца за безбедно влегување во влажна и лизгава када.
  • Може да се постави и на вратите од кабината.
  • Лесно за отстранување и преместување ... само превртете ги страничните рачки.

Оваа рачка е толку лесна за инсталирање а има голема улога. Помага во балансирање и кај родителот и за детето и им дава поголема доверба на децата во и околу кадата. Дизајнот на чашата за вшмукување го олеснува инсталирањето, одвојувањето, отстранувањето и преместувањето.