Друштвена игра - Twister

490.00 ден 199.00 ден 199.00

Поминете незаборавна вечер со пријателите или фамилијата испреплеткани меѓусебе!

Свртете ја стрелката и видете кое е вашето следно движење додека се обидувате цврсто да стоите на полињата што веќе сте се поставиле. Десната нога на црвено поле,а левата на зелено...мислите дека можете? Докажете! Ако вашето колено или лакт ја допрат подлогата, играта за вас завршува!

↪ Останете последен и победете во играта!  ↩

Играта Twister ве предизвикува да ги поставите вашите дланки и стапала на различни делови од подлогата и да издржите да не паднете. Оној што ќе остане последен без да падне е победник на играта.

Во сетот има вклучено 1 Twister подлога, 1 спинер и инструкции со правилата на играта.