-67%

Друштвена игра - Speak Out

590.00 ден 199.00 ден 199.00

Подготви се да те заболи стомакот од смеење со урнeбесно смешната друштвена игра SPEAK OUT ! Speak Out играта ќе ве насмее до солзи вас и вашите пријатели додека ја играте.

Се влече карта на која е запишана одредена фраза,која само вие имате право да ја прочитате. Потоа го ставате стегачот во уста кој што не дозволува да ја затворите устата и притоа не можете да ги изговорите зборовите правилно. Кога ќе се обидете да ја прочитате фразата што сте ја извлекле,почнува смеењето со солзи. Задачата на вашите пријатели е да погодат што точно сте кажале.

Погледнете го видеото да видите како отприлика тоа изгледа.