Паметна масичка за пишување- Dream table

Код на Производот: dreamtable

Достапност:Има на залиха

1,490 ден 1,490

Новата паметна масичка за пишување и цртање е идеалната играчка што му е потребна на Вашето дете за да се внесе во сопствениот свет и да ја развива неговата имагинација и моторика.

Оваа супер забавна, мултифункционална масичка нуди најразновидни опции и игри за Вашето најмило. Детето ќе биде фокусирано и заинтересирано со часови, правејќи најразновидни работи и играјќи различни игри затоа што оваа масичка нуди безброј различни активности.

На играта и смеата ќе им нема крај, бидејќи со помош на оваа масичка тие не само што ќе си играат, во исто време ќе ги развиваат своите вештини и способности за цртање, пишување, броење, зборување и сл.

Покрај сите тие придобивки, паметната масичка е идеална за поттикнување на мисловен процес и концентрација, просторно ориентирање и организирање, изучување на боите и буквите преку пишување на паметната табла во 3Д која дава дополнителна возбуда и среќа кај нив.

Масичката е изработена од високо квалитетна ABS пластика според европски сетификати, наменета за европски стандарди и пазари.

Дизајнот е уникатен и специфичен, со заоблени агли за комплетна заштита на Вашето дете од удар.

  • Исто така уникатното 3Д пенкало за пишување ќе Ви го олесни секојдневието и ќе немате потреба да се грижите за дамките и уништената облека на Вашето дете после секое цртање и пишување.
  • Ќе можете со леснотија да цртате од ново и од ново затоа што масичката работи на принцип пиши-бриши, па така ќе можете да избришете и одново да цртате со часови.
  • Магичната масичка покрај цртањето и пишувањето исто така нуди многу светлечки и звучни ефекти како свирење клавир со дури 8 тонови, тапани, двојазичност за изучување на дури два јазика на Вашето дете преку песни и сл.
  • Масичката не е воопшто тешка, ќе можете да ја пренесувате каде и да посакате. Одлична е за да ја понесете со себе додека патувате во кола, авион, додека сте на пикник и сл. Детето ќе виде целосно фокусирано и заинтересирано а Вие одморени и изрелаксирани.
  • Можете да го приспособувате нивото на висина според Вашето дете во 3 најразлични начини како исправено, наклонето и рамно.

Димензии на смарт масичката: 40 x 33 x 20 cm.