Џогер - Healthy Spray Mop

990.00 ден 690.00 ден 690.00

Healthy Spray Mop е џогер со кој вашиот дом ќе изгледа почисто од било кога. Уживајте во лесниот начин на чистење бидејќи овој џогер содржи резервоар во кој ставате вода и средство за чистење на под и со лесно притискање на рачката се ослободува од течноста и го чистите подот.

Со ротацијата од 360°С се овозможува лесно чистење на тешко достапните места. Благодарение на системот за распрскување можете лесно да ја натопите површината пред да поминете со џогерот. Натопете ја површината само пред џогерот, бидејќи бактериите најлесно се шират преку водата и веднаш отстранете ја нечистотијата. Во комплетот добивате:

✔ Ротирачка основа од 360°С;

✔ Резервоар за вода со капацитет од 350 ml + дел за прскање, кој покрива голема површина;

✔ Лесна рачка од алуминиум која може да се вади.