Дигитална кујнска вага SF-400

Код на Производот: SF400

Достапност:Нема на залиха

Опис на производот:Електронската кујнска вага е потреба во секоја кујна и ќе се најде при рака во секое време. Ви овозможува брзо и прецизно да ги измерите потребните состојки и секогаш да подготвите одлични јадења според проверени рецепти.

Кратки спецификации:
- Голем LCD дисплеј
- Индикатор за ниско ниво на батериј
- Индикатор за преминување на максималната тежина
- Tare функција
- Избор на мерни единици: gr, oz
- Максимална тежина: 7 кг
- Батерии: 1.5 V x 2 AA (не се вклучени)

Димензии: 23.8 х 16.5 х 3.7 cm