Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ7392 UBER CHIEF

Достапност:Има на залиха

26,290.00 ден 26,290.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.