Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ7360 MACHINUS

Достапност:Има на залиха

22,690.00 ден 22,690.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.