Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ7339 THE DADDIES

Достапност:Има на залиха

21,990.00 ден 21,990.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.