Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ4361 IRONSIDE

Достапност:Има на залиха

17,890.00 ден 17,890.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.