Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ4299 OVERFLOW

Достапност:Има на залиха

15,490.00 ден 15,490.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.