Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ1717 ROLLCAGE

Достапност:Има на залиха

12,490.00 ден 12,490.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.