Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ1370 DOUBLE DOWN

Достапност:Има на залиха

10,390.00 ден 10,390.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.