Бренд: DIESEL Watches

Код на Производот: DZ1206 CHIEF

Достапност:Има на залиха

9,490.00 ден 9,490.00
Diesel е бренд кој не ги следи туку ги создава модните трендови. Со својот храбар и впечатлив изглед, овие часовници му даваат ново значење на урбаниот бунтовен стил.