Dexe hair building fiber

Код на Производот: DEXE-01

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

Достапни Опции

Dexe Hair Building Fiber влакна за косата се козметички пробив кој ќе ви даде посебен изглед на косата за само неколку секунди.
Тајната е во Dexe Hair Building Fiber влакна за косата се козметички пробивмикроскопски влакна, кои се обоени со природна боја а се изработени од чист кератин и протеин, исто како што и нашата природна коса има.
Кога се проретчува косата, со помош на овој револуционерен производ можете да го пополните вашиот постоечки изглед на косата за да веднаш имате резултат и изглед кој го посакувате.
Dexe Hair Building Fiber влакна за косата се козметички пробив влакната за коса ги има во осум различни бои за да одговара на било која боја на косата.
Две или повеќе бои може да се помешаат да ја добиете совршената и точна боја на вашата природна коса.
Dexe Hair Building Fiber влакна за косата се козметички пробив

влакната за коса со користење на најновата технологија придонесува за вашата природна коса и овие неверојатни влакна да се соединат и да го добиете изгледот на густа коса. Се што треба да направите е да го протресите шишенцето над сите области каде што имате проретчена коса и ќе ја видите разликата за само неколку секунди. Погоден е за користење и за мажи и жени независно од возраста.