Детско седиште за автомобил SATURN Зелено

Код на Производот: Детско седиште за автомобил Free On SATURN Зелено-01

Достапност:Нема на залиха

Детско седиште наменето е за деца постари од 3 години.

Карактеристики:

✔ соодветно до 36кг;
✔ прилогодување на висината на седиштето;
✔ прилогодувањае на навлаката за глава;
✔ сигурноссен појас со меки облоги;
✔ опција за демонтирање и посебно користење;
✔ мека облога на целото седиште;
✔ ECE R44 / 04 одобрено и сертифицирано;